Daugėja pilietiškų geradarių

Alytaus apskrities vyriausiajame policijos komisariate sutiktas gausus būrys sąžiningų ir pilietiškų alytiškių, kurie pradžiugino pamestų daiktų savininkus, ir suteikdami vertingos informacijos teisėsaugininkams, padėjo užkardyti nusikaltimus ir teisės pažeidimus.

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Česlovas Mulma įteikė padėkas ir dovanėles tiems, kurie nepraeina pro šalį abejingi, atjaučia artimą, padeda policijai, net sulaiko nusikaltėlius ir užkardo nusikalstamas veikas. Policijos komisariate už pilietiškumą ir paramą policijai pagerbti šie geradariai: Ruslanas Junusovas, Romualdas Kulieša, Juozas Kasiulynas, Tomas Račkauskas, Aurimas Matulevičius, Romas Savičiūnas, Dalia Kusevičienė. Už bendradarbiavimą ir pagalbą policijai padėkota Sauliaus Večkio firmos vadovuiSauliui Večkiui ir jo kolektyvui.

Pasak viršininko Č. Mulmos, galima tik numanyti, kiek džiaugsmo akimirkų pametusiems ar praradusiems asmeninius daiktus žmonėms suteikė šių pilietiškų žmonių neabejingas požiūris. Belieka tikėti, kad panašių žygdarbių tik daugės, gyventojai taps pilietiškesni ir supratingesni vieni kitiems, dažniau stos į kovą su nusikalstamumu.

kriminalai.com

šaltinis: Alytaus apskr. VPK info.

Posted Under
Be kategorijos