Neblaivus vairuotojas sužalojo du keleivius ir nukentėjo pats

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Anykščių rajono policijos komisariato pareigūnė pranešė, kad kovo 11 d., apie 20.00 val., Anykščių rajone, Troškūnų seniūnijoje, kelio Troškūnai–Surdegis–Subačius 4.480 km, neblaivus (1,24 promilės) K. G., gimęs 1975 m., gyvenantis Anykščių rajone, Raguvėlės kaime, vairuodamas automobilį FORD MONDEO, nepasirinko saugaus greičio, nuvažiavo į nuo kelio ir atsitrenkė į pakelės medį.

Eismo įvykio metu nukentėjo vairuotojas ir keleiviai. Vairuotojui nustatyti daugybiniai kūno sumušimai. Keleiviui V. G., gimusiam 1973 m., kaip ir vairuotojui, gyvenančiam Raguvėlės kaime (Anykščių r.), nustatytas šonkaulių lūžis, kartu važiavusiam L. Š., gimusiam 1977 m., gyvenančiam Smėlynės kaime, sužalotas veidas. Vyriškiai paguldyti į Anykščių ligoninės traumatologijos skyrių.
Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 281 straipsnio (kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas) 2 dalį.

kriminalai.com

šaltinis: Utenos apskr. VPK info.

Posted Under
Be kategorijos