Pasieniečiai sulaikė ir įtartiną visureigį „BMW X5“, ir jį į Lietuvą variusį kaunietį

Kalvarijos savivaldybėje VSAT pareigūnai sulaikė į Lietuvą iš Lenkijos įvažiavusį įtartiną visureigį „BMW X5“. Jį vairavęs kaunietis uždarytas į areštinę.

Sekmadienį vakare VSAT Lazdijų rinktinės Kalvarijos užkardos pasieniečiai ties Kalvarijos savivaldybės Salaperaugio kaimu patikrinti sustabdė ką tik iš Lenkijos įvažiavusį visureigį „BMW X5“ vokiškais valstybiniais registracijos numeriais.

Paaiškėjo, kad mašiną vairavęs 28 metų kaunietis neturi transporto priemonės registracijos dokumentų. Įtarimų sukėlė ir pats automobilis – pasieniečiai pastebėjo vairuotojo durelių spynelės laužimo žinių, taip pat laužtas bei išardytas mašinos užvedimo raktelis.

Kalvarijos pasieniečiai nustatė, kad prie šio visureigio pritvirtinti  Vokietijoje važinėjančiam automobiliui „BMW X70“ išduoti numeriai. Informacinėse bazėse duomenų apie tai, kad „BMW X5“ būtų pavogtas, kol kas nėra.

Duomenų Dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo VSAT Lazdijų rinktinės pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą. Pasieniečiai aiškinsis, iš kur kaunietis gavo šį automobilį. Vyras uždarytas į areštinę.

kriminalai.com                           

šaltinis: VSAT info.

Cituojant ar platinant kriminalai.com informaciją būtina nuoroda į informacijos šaltinį.

Posted Under
Be kategorijos