Ukrainiečiai svečiavosi Ukmergės policijos komisariate

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ukmergės rajono policijos komisariate gegužės 31 d. lankėsi delegacija iš Ukrainos, Podolės-Kameneco miesto.

Ukmergės rajono savivaldybė yra užmezgusi draugiškus ryšius su Podolės-Kameneco miesto savivaldybe. Ukrainiečiai atvyko su draugišku vizitu – dalyvauti Ukmergės miesto šventėje.

Susipažinti su Lietuvos policijos veikla bei Ukmergės rajono policijos komisariatu buvo atvykę Podolės-Kameneco miesto vicemeras Vasilij Sukač, miesto policijos viršininkas Jurij Dochno, policijos viršininko pavaduotojas Vladimir Mikitiuk, muziejaus direktorius V.Travinskij ir savivaldybės tarybos narys A.Mastikaš.

Rajono policijos vadovas Rolandas Kiškis pristatė policijos komisariato struktūrą, supažindino su darbo organizavimu. Viršininkas papasakojo apie kolektyvo tradicijas, surengė ekskursiją po erdvų modernų policijos komisariato pastatą.

Podolės-Kameneco miesto policijos viršininkas Jurijus Dochno pristatė savo vadovaujamą įstaigą bei miestą. Podolės-Kameneco mieste gyvena 103 tūkst. gyventojų. Policijoje dirba 212 žmonių. Svečias džiaugėsi apsilankymu Ukmergėje ir sakė, jog tokie vizitai leidžia pasikeisti gerąja patirtimi, sugrįžti su naujomis idėjomis.

Susitikimo metu buvo apsikeista  atminimo dovanėlėmis.

Ekskursijos pabaigoje svečiams buvo surengtos šaudymo varžybos.

kriminalai.com

šaltinis: Vilniaus aps. VPK Ukmergės r. PK info.

Cituojant ar platinant kriminalai.com informaciją būtina nuoroda į informacijos šaltinį.

Posted Under
Be kategorijos