Turnyro ,,Policijos rėmėjų taurė“ nugalėtojai – Upynos komanda

nugalėtojai upynos komandaPenktadienį, sausio 21 d. Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Prevencijos poskyrio pareigūnai pakvietė Telšių rajono policijos rėmėjus į septintąjį tinklinio turnyrą ,,Policijos rėmėjų taurė“. Susitikimui geranoriškai sporto salę užleido vyko V. Borisevičiaus gimnazijos bendruomenė.

Turnyre dalyvavo Upynos, Kaunatavos, Varnių ir Telšių policijos rėmėjų bei pareigūnų mišrios komandos. Prevencijos poskyrio viršininkas G. Apūkas padėkojo visiems atvykusiems rėmėjams už dalyvavimą turnyre, o taip pat už aktyvų bendradarbiavimą ir pagalbą, užtikrinant viešąją tvarką rajone, bendrą patruliavimą su policijos pareigūnais įvairių renginių metu.

Pirmąją vietą iškovojo ir nugalėtojų taurę pasiėmė Upynos miestelio policijos rėmėjų komanda. Visoms komandoms buvo įteikti diplomai.

Po turnyro visi dalyviai buvo pakviesti į susirinkimą, kurio metu buvo diskutuojama apie rėmėjų veiklą, pasidalinta darbo patirtimi, kalbėta apie iškylančias problemas. Diskutuota apie tolimesnę rėmėjų plėtrą bei jų veiklos kryptis.

kriminalai.com

šaltinis: Telšių apskr. VPK info.